Пухлина розвивається: Актриса Анастасія Заворотнюк більше не може розмовляти

Анастасія Заворотнюк, яка три роки бореться із раком мозку в останній стадії, перестала говорити. Про це повідомляє «КП» із посиланням на зізнання доньки актриси – Ганни Заворотнюк, передають Патріоти України.

"Пухлина розвивається, зачіпає певні структури головного мозку, деякі з них пов'язані з мовними функціями, інші з зоровими. Стан може говорити про обсяг поширення пухлини або про симптоми проблем із нервовою системою», — каже лікар-онколог Юрій Покровський, вказуючи, що навіть при втраті мови пацієнт може залишитися живим.
Про хворобу Анастасії Заворотнюк, якій пізніше було поставлено діагноз «гліобластома головного мозку», стало відомо у серпні 2019 року. Наразі актриса, яка пересувається в інвалідному візку, знаходиться у своєму заміському будинку в Крекшиному.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...