"Путін - імперський дурник": Кондратюк передбачив війну Росії проти України ще 2007 року

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк заявив, що ще після Мюнхенської промови Володимира Путіна у 2007 році зрозумів, що слід очікувати на подібну військову агресію. За його словами, лідер країни-агресора "безглузда, недалека і неосвічена людина". Про це Кондратюк сказав в інтерв'ю для видання "Сьогодні", передають Патріоти України.

Продюсер вважає Путіна "маніяком з ядерною зброєю", який мріє про нову імперію. "Він – імперський дурник, який вважає розпад СРСР "найбільшою геополітичною катастрофою 20-го століття". Хоча навіть п'ятикласник в Україні розуміє, що найбільшою катастрофою 20-го століття є Друга світова війна, яка забрала понад 25 мільйонів життів!", – сказав Кондратюк.

Він додав, що за весь час існування СРСР, за яким Володимир Путін сумує, убив найімовірніше більше своїх громадян. Про таку ж військову агресію Ігор Кондратюк здогадувався ще 15 років тому, після того, як президент РФ виступив на Мюнхенській конференції з безпеки.

"І я про це теж писав і говорив в інтерв'ю давно. Ті громадяни України та політики – наші та світові, які це не зрозуміли навіть після березня 2014 року, викликають у мене співчуття та розчарування. Співчуття їх інтелекту та розчарування від того, що від них залежить моє життя, життя моєї родини та моїх співвітчизників…", – зазначив телеведучий.

За словами Кондратюка, є шанс, що Росія не зазіхатиме знову на наші території лише у разі ліквідації нинішньої верхівки РФ. Також він мріє швидше святкувати перемогу, і запевняє, що це відбудеться дуже скоро.

"Скоро! На жаль, не знаю дати. Сподіваюся, що у вересні цього року діти підуть у школу по всій Україні – від Луганська до Ужгорода, та від Чернігова до Ялти. Вчитися за українською шкільною програмою, а не програмою рашистів, яку вони зараз нав'язують на тимчасово окупованих територіях. Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям слава!", – підсумував він.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...