Путін і Пугачова "не раз зустрічались": Пєсков розповів про стосунки диктатора і Примадонни РФ

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков став на захист відомої російської співачки Алли Пугачової та заявив, що жодного разу не чув від неї антиросійських заяв. Про це повідомляє російське видання РІА. При цьому він запевнив, що у зірки нібито "нормальні стосунки" з Путіним і вони навіть "не раз зустрічалися", передають Патріоти України.

Натомість Пєсков звинуватив чоловіка Пугачової Максима Галкін у "поганих заявах". "Я не чув жодної (антиросійської - Главред) заяви від Пугачової, а її чоловік Галкін робив дуже погані заяви, нам з ним явно не по дорозі", - сказав Пєсков.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...