Писатиме англомовні пісні: Макс Барських випустив першу пісню під новим сценічним ім'ям

Український співак Макс Барських, який оголосив про початок нової музичної кар'єри, під псевдонімом Mick Sunday випустив першу пісню та кліп на неї. Композиція під назвою I feel good оприлюднена на YouTube.

"Починається нова сторінка моєї творчості. Я мрію говорити з усім світом мовою музики і кохання. Ми, українці, знаємо краще за інших про те, яким би складним не було сьогодні, завтра все буде добре. Тому що ми працюємо над своїм завтра", – написав артист в Instagram.

Також виконавець розповів, чому обрав саме таке сценічне ім'я. За його словами, неділя завжди була улюбленим днем тижня, і саме цього дня було написано більшість пісень.

"Це найкращий час для підзарядки енергією на весь майбутній тиждень. День спокою та натхнення. Думаю, для жодного не є таємницею моє справжнє ім'я – Микола. Mick – його спрощена варіація", – додав Барських.

Крім того, виконавець наголосив, що Макс Барських залишається та й надалі співатиме свої найкращі хіти і нові пісні, створені українською мовою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...