"Пишаюся стійкістю та мужністю українського народу": Анджеліна Джолі висловилася про свій візит до України

У вихідні до України навідалася голлівудська акторка та спеціальна пані посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі, передають Патріоти України.

Візит голлівудської зірки, від якого нудило російських пропагандистів, широко висвітлювався у пресі. Сама ж Анджеліна заявила, що її візит був приватним, подорож вона намагалася максимально тримати у секреті, а члени її оточення підписали угоду, яка забороняє їм розкривати будь-які подробиці.

На Daily Mail з'явилася і заява Анджеліни, яку вона зробила після візиту до України. Акторка сказала: "Я пишаюся тим, що бачу стійкість, мужність та гідність українського народу. Жахливо бачити, який вплив війна має на ціле покоління українських дітей".

Нагадаємо, мати шістьох дітей відвідала місто Борислав на Львівщині, де побувала у навчально-реабілітаційному центрі "Гармонія". Повідомляється, що місцеві чиновники нічого не знали про візит Джолі до її приїзду.

Соцмережами розлетілася величезна кількість фотографій голлівудської зірки, люди із захопленням писали, що візит Джолі став приємним сюрпризом для маленьких українців, з якими вона охоче обіймалася і фотографувалася. В Україні Анджеліна пробула два дні та першого травня поїхала назад до США.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...