Пишногруда блогерка Стужук у мікробікіні розповіла про свої "душевні оргазми" (фото)

Блогерка 26-річна Софія Стужук показала апетитні принади у відвертому купальнику. Також поділилася з підписниками, де бере душевні оргазми. Зухвалі фото опублікувала в Instagram, де за її життям стежать понад 5,6 млн користувачів, повідомляють Патріоти України.

Зірка постала в леопардовому купальнику, хизуючись формами. "А вам знайоме відчуття душевного оргазму?", - почала допис Стужук.

Вона пояснила, що саме подорожі дарують їй це відчуття. Блогерка зазначила, що вона за сім років "навіть збилася з рахунку, скільки разів кудись літала". І щоразу для неї це - кайф.

"Подорожі - це не лише зміна атмосфери та звичної картинки. Але й класний інструмент саморозвитку. По-перше, вони не можуть не розвивати. Коли знайомишся з новим: з людьми, культурою, краєвидами, активністю. По-друге, ці внутрішні відчуття задоволення, радості, щастя наповнюють тебе. І не потрібні жодні медитації", - написала блогерка.

Вона додала, що "обожнює красу природи". "Я щоразу, коли зустрічаюсь із новими краєвидами, дістаю душевні оргазми, присягаюся. Особливо з висоти", - написала Стужук.


"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...