Радить саме так зробити й іншим: Меган Маркл розповіла, як святкувала День Валентина до зустрічі з принцом Гаррі

Цього року герцог та герцогиня Сассекські відсвяткують четверту річницю від дня свого весілля. І День святого Валентина вже точно проведуть у компанії один одного, зазначають Патріоти України.

Але 2015 року, коли Меган ще не зустріла принца Гаррі і вела свій блог про стиль, який називався The Tig, ділилася порадами для тих, хто самотній і проводить День закоханих на самоті.

Тоді у своєму блогу Маркл написала таке: "Я думаю, що вам потрібно бути своїм власним Валентином. Я думаю, що вам потрібно приготувати цю прекрасну вечерю, навіть якщо це тільки для себе, одягніть своє улюблене вбрання, купіть собі квіти і відсвяткуйте любов до себе, яка часто губиться, коли ми зосереджуємося на тому, чого ми не маємо". Тоді ж у блогу Меган розкрила свої плани на найромантичніший день року, заявивши, що вона зі своїми друзями "гулятиме Нью-Йорком", питиме рожеві коктейлі і блукатиме зледенілими вулицями у своїх нових туфлях".

"Ці туфлі, до речі, були моїм подарунком самій собі. Тому що я багато працювала, тому що я не збираюся чекати, поки хтось купить мені те, чого я жадаю, і тому що я хочу ставитися до себе так само добре, як до найдорожчих мені людей. Бо я сама собі Валентин", — пише Hello!

Тоді Меган ще не знала, що незабаром стане герцогинею Сассекською і вийде заміж за принца Гаррі. Але вона писала, що важливо почуватися незалежною. "Любіть себе, балуйте себе, поважайте себе і святкуйте. Будьте своїм власним красивим, милим, заповітним і кумедним Валентином. Ви заслуговуєте на це", — написала тоді Меган.

Меган і Гаррі мають традицію проводити День святого Валентина наодинці, хоча торік це був особливий день для пари, оскільки вони оголосили, що чекають на другу дитину. Кумедно, що того ж дня, але тільки 1984 року принцеса Діана оголосила про те, що чекає на народження другої дитини. Тобто була вагітна принцом Гаррі.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...