Райський відпочинок захисника "Маріуполя": Дружина українського футболіста знялася топлес із чоловіком на Сейшелах (фото)

Захисник ФК "Маріуполь" Сергій Чоботенко разом із дружиною Каріною свою відпустку проводить на Сейшелах. Пара вирушила відпочивати на безлюдний острів, порадувавши фанатів своїми фотографіями звідти, передають Патріоти України.

Один із знімків викликав справжній фурор серед пiдписників. У кадрі дівчина позує топлес. Оголені форми дружини футболіст прикрив рукою.


"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...