Раніше там жив Хуліо Іглесіас: Іванка Трамп придбала маєток казкової краси у "бункері мільярдерів" (фото)

Іванка Трамп і Джаред Кушнер стали новими власниками маєтку на острові Індіан-Крік поруч з Майамі. Величезна вілла обійшлася подружжю в $24 млн, її площа – 790 кв. м. У будинку шість спалень і девʼять ванних кімнат, зовні величезний басейн, бухта для причалу яхт і поле для гольфу. Подробиці про нову нерухомості дочки і зятя екс-президента США Дональда Трампа стали відомі в четвер, 22 липня, з публікації ізраїльського економічного видання calcalist, інформують Патріоти України.

Іванка та її чоловік, колишній старший радник президента, придбали ділянку для будівництва в цьому районі ще минулого року за ціною $31,8 млн. Як зазначалося в пресі, після цього пара орендувала квартиру в розкішному хмарочосі в районі Майамі-Біч, щоб проживати там в період будівництва будинку на придбаній ділянці. Зараз же мова йде про покупку готової вілли, побудованої в 1994 році в неокласичному стилі.

Розкішний будинок оперізує галерея, всередині зведена подвійні сходи, під стелею сяють люстри. Як в справжніх палацах, перед фронтальним входом збудовано штучну водойму – і це на додаток до басейну в тильній частині вілли.

В головній спальні стоїть ліжко у французькому стилі. До цього приміщення долучається величезна ванна кімната з вікнами, що виходять в сад, і дві гардеробні. Також є кімната розваг зі значного розміру екраном, робоча кімната в дерев'яному оформленні, спортзал. Зовні вілли розкинувся сад, оформлений в романтичному стилі. З додаткових зручностей: бухта з глибокою водою, де можуть причалювати навіть великі яхти, а також поле для гольфу.

Нагадаємо, що Іванка Трамп, 39-річна бізнесвумен, – донька 45-го президента США Дональда Трампа. В юності Іванка отримала блискучу освіту, закінчивши з відзнакою навчання за фахом «економіка». В молодості працювала фотомоделлю і телеведучою, але згодом віддала всі свої сили бізнесу, в тому числі випускала іменний бренд одягу. У роки правління батька в Білому домі Іванка була його радником – на безоплатній основі.

Іванка дуже багата: її фінансові активи (разом з чоловіком Джаредом Кушнером) оцінюються в суму від $240 до $740 млн доларів, а особистий бізнес з виробництва парфумерії та одягу – в $50 млн. Перед весіллям з Джаредом Кушнером Іванка прийняла гіюр, вона дотримується ряду єврейських традицій. Кушнер під час правління Трампа був його старшим радником і спецпосланцем на Близькому Сході. Вважається, що саме він допоміг істотно поліпшити відносини Ізраїлю з поміркованими арабськими країнами.

За повідомленнями видання Forbes, розкішний острів Індіан-Крік в окрузі Майамі-Дейд в штаті Флорида називають «бункером мільярдерів» – через посилену охорону і особи жителів. Тут проживають всього 86 чоловік, і деякі дійсно оперують мільярдними статками. За чутками, свою земельну ділянку Іванка і Джаред придбали у Хуліо Іглесіаса, іспанського співака, визнаного одним з кращих виконавців в історії. Іглесіас володіє декількома об'єктами нерухомості на острові.

Сусідами знаменитої пари будуть емір Катару; всесвітньо відома фотомодель Жизель Бундхен з прославленим чоловіком-футболістом; мільярдер і колекціонер предметів мистецтва, власник мережі автосалонів, фармацевтичного та косметичного бізнесів Норман Браман; співзасновник Hotels.com Роберт Дінер; індійський авіамагнат Ракеш Гангвал і інші дуже і дуже багаті люди.

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...