Ранок починається не з кави: Юрій Ткач показав, як українці живуть без світла - кумедне відео підкорило шанувальників

Комік, зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач підняв настрій фоловерам новим відео, яке описує життя нашого народу в умовах війни та відключень електроенергії. Ця ситуація знайома багатьом українцям, адже всі ми шукаємо способи забезпечити себе світлом та теплом, передають Патріоти України.

Відеороботою актор поділився в особистому Instagram. У ролику Ткач хотів знайти альтернативну електроенергію під час екстрених відключень, перепробувавши безліч варіантів.

Комік намагався отримати статичну енергію від синтетичної тканини, він крутив педалі на велосипеді, а також робив вітряк з вентилятора. Проте Юрієві Ткачу допомогли бійці ЗСУ, які подарували йому генератор. Таким чином військові подякували акторові за доброту, адже він віддав своє авто на фронт.

Підписники не змогли залишити поза увагою старання свого кумира, адже багато хто побачив себе в цьому ролику. Вони засипали творчість Ткача компліментами.

"Це просто супер! Дякую, підняли настрій!", "Молодець! Без гумору зараз нікуди", "Обожнюю", "Добро завжди повертається", "Нарешті. Я дуже чекала новий епізод! Цей серіал завжди покращує мій настрій", – пишуть фанати під постом.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...