"Раптово виник параліч Белла": Анджеліна Джолі вперше заговорила про проблеми зі здоровʼям на тлі розлучення з Бредом Піттом

Культова американська акторка Анджеліна Джолі вперше розповіла, що її скандальне розлучення з не менш культовим колегою Бредом Піттом серйозно позначилося на її здоровʼї. Зокрема, зірка Голлівуду страждала через скачки цукру в крові, а також перенесла параліч лицьового нерва, передають Патріоти України.

Особливо розрив із ексом позначився на ментальному здоровʼї зірки фільмів "Лара Крофт", "Особливо небезпечний", "Малефісента" та інших. А зараз Джолі навітьWall Street Journal.

"Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру у крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла. Я не відчуваю, що я була сама собою протягом десятиліття певним чином", – поділилася у відвертій розмові акторка.

Джолі зізналася, що після розлучення з Піттом хотіла завершити акторську карʼєру та покинути США. Вона планувала оселитися з дітьми в Камбоджі, де має маєток. Утім, є імовірність, що цей сценарій все ж буде реалізовано. Наразі втілити його в життя заважає судова тяганина з актором-ексчоловіком.

"Це частина того, що сталося після мого розлучення. Я втратила можливість жити і мандрувати так само вільно. Я виросла у досить дрібному місці. З усіх місць у світі – Голлівуд не є здоровим... Мої діти – найближчі люди в моєму житті, вони – мої близькі друзі. Ми сім дуже різних людей, і в цьому наша сила", – додала 48-річна знаменитість.

Нагадаємо, зірки Голлівуду, яких фани вважали найкрасивішою парою у світі, були були разом з 2005-го по 2016 рік. У 2014-му вони узаконили свій шлюб, проте вже за два роки Джолі несподівана подала на розлучення. Утім, лише у 2019-му пара, яка має трьох спільних і трьох прийомних дітей, офіційно розлучилася. Проте судові тяганини стосовно опікунства над дітьми та спільного бізнесу тривають і досі.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...