"Раша, гудбай": Сердючка підірвала НСК "Олімпійський" запальним хітом із натяком Росії (відео)

Сердючка

На великому святковому концерті в НСК «Олімпійський» шоу-мен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, в своєму хіті Dancing Lasha Tumbai чітко вимовив слова, в яких його колись підозрювали в Росії, передають Патріоти України.

На сцені Сердючка з'явилася в яскравому костюмі у супроводі «мами» (Інни Білоконь) та свого колективу. Данилко так запалив публіку, що глядачі стали підтанцьовувати й підспівувати під хіт Dancing Lasha Tumbai. В якийсь момент, повторюючи фразу «Лаша Тумбай», Сердючка виразно співала: «Раша, гудбай».

Саме ці слова Данилкові приписували в Росії після «Євробачення-2007», в якому Сердючка зайняла друге місце. Тоді на адресу Андрія була маса критики від російських глядачів та ЗМІ.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...