Рассел Кроу прощається з кінематографом

Рассел Кроу

59-річний новозеландський актор Рассел Кроу, який за 40 років зробив запаморочливу кар'єру в кіно, зізнався, що подумує про те, щоб піти на пенсію. Про це повідомляє Variety з посиланням на заяву зірки на 57-му Карловарському міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах (Чеська республіка).

За його словами, вік бере своє.

"Ви стоїте перед дзеркалом і говорите: "Хто це, чорт забирай, такий?" Я зараз у тому періоді", — розповів Кроу журналістам. Він додав, що в захваті від того, як 85-річний режисер Рідлі Скотт продовжує свою роботу, незважаючи на цифру в паспорті.

"Я візьму Рідлі Скотта за зразок для наслідування: він усе ще відкриває для себе щось нове у своїй роботі. Або я просто зупинюся, і ви більше ніколи про мене не почуєте. Я ще не вирішив, що це буде. Це два дуже правильних варіанти", — заінтригував Рассел.

Наразі знаменитість насолоджується особистим життям зі своєю 31-річною подругою Брітні Теріот, яка була разом із ним на кінофестивалі. Вона ж першою привітала його з отриманням "Кришталевого глобуса" на церемонії відкриття заходу.

Рассел Кроу і Брітні Теріот разом уже близько трьох років

В останні місяці пара була нерозлучна і разом подорожувала світом. Наприклад, у травні Рассел вийшов на сцену в Сіднеї в рамках свого туру Indoor Garden Party Tour, і Брітні була поруч.

Рассел і Брітні регулярно літають між Сіднеєм і Кофс-Гарбором, де актор будує кіностудію вартістю 400 мільйонів доларів під назвою "Оссівуд". У нього також є ферма площею 400 гектарів у Нана-Глені, тому Кроу часто їздить туди, а потім повертається до свого будинку в Сіднеї.

Брітні Теріот (ліворуч) підспівує Расселу

Про роман пари стало відомо ще в листопаді 2020 року, коли вони поцілувалися на тенісному корті. Брітні — копія дружини актора Деніель Спенсер. Вони познайомилися на зйомках фільму 2013 року "Розбите місто".

Володар "Оскара" прославився, зігравши Максимуса в епопеї "Гладіатор" 2000 року режисера Рідлі Скотта. Він також відомий за іншими фільмами, такими як "Ігри розуму" Рона Говарда (2001) і "Людина зі сталі".

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...