"Раздетая": Ані Лорак у новому кліпі з'явилася у відвертих образах (фото, відео)

Українська співачка Ані Лорак, яка живе в Москві, презентувала нову пісню під назвою "Раздетая" й кліп на неї. Шанувальники засипали зірку компліментами. Відповідний ролик артистка опублікувала на офіційному YouTube-каналі, передають Патріоти України.

У ньому вона позувала в жіночних та сексуальних образах: в білій сукні з оголеними плечима, золотистому вбранні з відвертим декольте і бірюзовому з високими розрізами. Кліп артистка знімала на Мальдівах.

"Раздетая" – це не просто пісня, це гімн всіх закоханих. Вірних, сміливих, готових подолати будь-які відстані. Ми неспроста вирішили знімати це відео в одному з найромантичніших куточків планети – на Мальдівах. Дякую всій команді, яка працювала над цим атмосферним кліпом", – прокоментувала Лорак.

Фанати тепло зустріли нову пісню і відео співачки, залишивши багато позитивних коментарів під релізом. Дивіться деякі з них: "Кліп на повторі! Настрій літа і тепла передається навіть через екран! Яка ж ви яскрава, красива й ефектна!", "Ось кліп виправдав усі очікування! Супер", "Це чудово", "Це божественно", – написали люди.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...