Разом з Беном Аффлеком: Дженніфер Лопес відсвяткувала день народження на яхті Ахметова (фото, відео)

Зірка з коханцем прилетіли на Французьку Рив'єру, а потім перемістилися на розкішну шестипалубну суперяхту.

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес разом із коханим Беном Аффлеком відзначила свій 52-ий день народження на яхті олігарха Ріната Ахметова. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

За інформацією видання, у суботу, 24 липня, пара прилетіла приватним літаком з Лос-Анджелеса на Французьку Рив'єру, а потім перемістилася на розкішну шестипалубну суперяхту Valerie вартістю 130 мільйонів доларів.

На шести палубах розташовані сім спальних кімнат, а також масажні кабінети, тренажерний зал з панорамним видом на океан, обідня зона на відкритому просторі, приміщення для косметичних процедур, кінотеатр, басейн, джакузі та фонтан. Судно може вмістити 14 гостей і до 27 членів екіпажу.

Яхту спустили на воду у 2011 році. Видання пише, що зараз вона належить українському мільярдерові Рінату Ахметову, який є 327-ю найбагатшою людиною у світі з чистим капіталом у 7,5 мільярда доларів.

У 2019 році судно перебудували, і зараз воно продається та здається в оренду компанією Dynamiq Brokerage. Хто саме оплатив зірковий відпочинок пари та скільки коштувала оренда яхти, невідомо.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...