"Реально, ми просто в бункері. Просто на паркінгу сидимо": Мілевський у сльозах просив залишити його в живих і зупинити війну (відео)

Білоруський і український футболіст і нападник Артем Мілевський опублікував відео, на кадрах якого розповів, як ховається від війни на підземному паркінгу. Спортсмен в сльозах показав притулок для своєї сім'ї і просив, щоб його залишили живим, зазначають Патріоти України.

"Намагаюся, як і всі, рятуватися. Ми просто хочемо миру. Я грав у Росії, грав в Україні, в Білорусі. Будь ласка, залиште нас живими. Припиніть це все. Ну реально, це вже затягнулося, блін. Настільки, що просто не можна це коментувати. Сподіваюся, що все вирішиться і люди домовляться між собою. Реально, ми просто в бункері. Просто на паркінгу сидимо, як я не знаю хто", - сказав Мілевський.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...