"Речі, які роблять мене щасливою": 34-річна донька Шварценеггера вагітна втретє

Донька актора та політика Арнольда Шварценеггера - письменниця Кетрін - очікує на третю дитину. Про це інсайдер повідомив іноземному виданню PEOPLE, передають Патріоти України.

34-річна зірка разом з чоловіком, актором Крісом Праттом поки що офіційно не коментують інформацію. Втім, днями Кетрін хизувалася спільним відпочинком з родиною. Зокрема, у фотоблогу письменниця показувала, як її двоє донечок їздять верхи на коні. Щоправда, донька Шварценеггера повернулася до камери спиною.

"Речі, які роблять мене щасливою: похмурий ранок, а потім відвідування стайні", - підписала знімок Кетрін. Зазначимо, дочка Арнольда Шварценеггера почала зустрічатися з Крісом Праттом 2018 року, а вже в червні 2019 пара зіграла весілля.

Так, зараз закохані виховують двох доньок – 3-річну Лайлу Марію та 2-річну Елоїзу Крістіну. Втім, для Кріса це вже буде четверта дитина, адже у нього є син від попередніх стосунків з акторкою Анною Фаріс.

Відкидав усі благання зупинитися: Спливли дані про останні години життя Майкла Джексона

понеділок, 1 липень 2024, 12:53

Легендарний поп-співак Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року через зупинку серця, однак, якби він не намагався "вилікувати" безсоння, можливо, артист й донині радував фанатів новими хітами. В останні години до смерті персональний лікар Конрад Мюррей ...

"Подобається бути його дівчиною": Зірка "Кухні" Кузнєцова висловилася про весілля з росіянином

понеділок, 1 липень 2024, 11:30

Акторка Катерина Кузнєцова поділилася, чи буде грати весілля з чоловіком-росіянином, бізнесменом Максимом Апліним, передають Патріоти України. Артистка у себе в фотоблогу дала відповідь на популярне запитання й зізналася, що не планує помпезних весіль....