"Речі, про які я навіть не могла мріяти": 51-річна Наомі Кемпбелл вперше показала дочку і розповіла про материнство (фото)

Наомі Кемпбелл вперше показала свою дочку. Популярна модель знялася з малятком в новій кавер-сторі для британського Vogue, передають Патріоти України.

Про те, що супермодель стала мамою, світ дізнався минулого року. Подробиць знаменитість не розкривала, але в мережі ходили чутки, що дівчинка з'явилася на світ завдяки сурогатній матері. У своєму блозі Наомі зрідка робила пости, на яких фігурує малятко, проте ніколи не показувала дитину.

Тому зйомка стала буквально знайомством спадкоємиці знаменитої моделі зі світом. Дівчинка була задіяна в кадрі для обкладинки. Правда, повернена впівоберта, тому личко малятка не розглянути. Наомі Кемпбелл притискає дитину до грудей.

"Я завжди знала, що одного разу стану матір'ю, але це найбільша радість, яку я могла собі уявити. Мені пощастило, що вона у мене є, і я це знаю", – розповіла щаслива мама. Наомі також закликає всіх своїх старших друзів наслідувати її приклад.

За словами супермоделі, вона тепер буквально насолоджується життям очима дочки: "Я знову як дитина. Я заново переживаю дитячі віршики, граю і дізнаюся, як багато в світі нових чудових іграшок! І ляльки! Речі, про які я навіть не могла мріяти". Вона зізналася, що її дочка любить музичні шкатулки, досліджуючи кольори, текстури і форми. А ще – одяг.

"У неї дійсно хороший гардероб завдяки безлічі дизайнерів і друзів, які надіслали їй кілька прекрасних речей, але вау, діти ростуть швидко, чи не так?".

Як і всі матері, Наомі зворушена і здивована своїми почуттями до малятка: "Моя дочка на першому місці. Все, що я роблю, я роблю для неї – ось і все. Це так абсолютно безкорисливо, чи не так?". На питання, чи хоче вона ще дітей, модель сміється: "чому ні?".

Зйомку робив давній друг Наомі – легендарний фотограф Стівен Мейзел, з яким знайома вже 35 років. У кадрі вона продемонструвала речі з останніх колекцій: боді і легінси з еластичного джерсі від Burberry; шкіряну куртку з декорованим поясом від Alexandre Vauthier, а також легінси Alaïa; міні-плаття з кристалічної сітки lexandre Vauthier і інші стильні новинки. Доповнили образи прикраси від Chanel Fine Jewellery.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....