Реп'яхова вперше назвала причину сварки з Павліком та відправила його до психолога

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова вперше порушила мовчанку стосовно того, яка ж чорна кішка пробігла між ними з виконавцем, передають Патріоти України.

Обраниця артиста вранці у сторіз запостила знімок, на якому зображений гарний букет з червоними квітами, вірогідно, подарованими Павліком. Катя не стала приховувати, що останні декілька днів провела у сльозах.

Та, врешті, схоже, подружжю таки вдалося поладнати та дійти згоди. Як розповіла Реп'яхова, причиною їхньої сварки стала, як не дивно, ексдружина співака Лора Созаєва. Безпосередньо у своїх повідомленнях Реп'яхова імені жінки не називає, однак активно натякає:

"Моєму чоловікові протягом років навіювали, що він винен у всіх гріхах. У неспроможності, у несамостійності іншої людини "винен" мій чоловік. І навіть у смерті свого сина. З цим дуже важко жити. Віктор Павлік - дуже недовірлива людина, й інша людина це чудово знає і давить на його слабкі місця", - почала розповідь Реп'яхова.

Катерина наголосила, що співак готовий змінюватися заради своєї родини та навіть погодився на сеанси з психологом.

Окрім того Катерина повідомила, що сьогодні Віктор Павлік вирушив на прогулянку з їхнім маленьким сином. Схоже, у подружжя все поступово налагоджується.

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...