"Ревниві вовчиці" вщент розкритикували таємну дружину Винника у мережі. Однак було кому і заститупитися (відео)

Таюне

Співачку Таюне (Таїсія Сватко), яку часто називають «таємною дружиною» Олега Винника, розкритикували у мережі за бажання продовжувати сольну кар'єру.

В одному з фан-аккаунтів з'явилося відео з коментарями, де хейтери пишуть про Таюне у зневажливому тоні, зазначаючи, що без Винника вона майже не матиме концертів й швидко втратить своїх шанувальників. На їхню думку, таких вокалістів в Україні хоч греблю гати.

Але знайшлися і справжні шанувальники Таїсії. Вони пишуть про красу та щирість співачки, бажають їй творчих успіхів та у всьому підтримують Таюні.

Фанати Винника та його дружини створили у мережі кілька облікових записів. І кожна група уважно стежить один за одним. Тому фанатам-хейтерам дали «гідну відповідь» їхні конкуренти, опублікувавши відео, яке говорить само за себе.

«На жаль чи на щастя, але відео ґрунтується на реальних подіях. Зважилася я опублікувати цю роботу через вчорашню подію та нещодавню публікацію @taunezolota. Нещодавно переглядала інтерв'ю Таї та почитала коментарі, люди неймовірно злі», — пише авторка ролика.

\

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...