Режисером стала українка: Відомий британський гурт зняв кліп у Києві (відео)

Британський гурт Foals представив новий кліп на пісню "2AM", режисером якого стала відома українка Таня Муіньо, повідомляють Патріоти України.

У ролику можна побачити як соліст групи Янніс Філіппакіс потрапляє в різноколірний лабіринт і там виконує свій новий хіт. Цікаво, що кліп був знятий в Києві. Втім, це не єдина зарубіжна група, яка приїжджає до столиці України заради зйомок. "Спасибі чудовим танцюристам, хореографам, сценографам і всім, хто створив це відео", – йдеться в описі під кліпом.

Зазначимо, режисером кліпу виступила Таня Муіньо. Кліпмейкер відома своєю роботою над кліпами популярних виконавців: Cardi B, Lil Nas X, Katy Perry, ROSALÍA, MONATIK, "Время і Стекло", NK (Настя Каменських), Мішель Андраде, LAYAH, Скриптоніт, IOWA та інші. У 2019 році Таня стала режисером кліпу американської співачки Кеті Перрі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...