Рік для трауру в 95, мабуть, забагато: Єлизавета II вийшла в світ вся в червоному і з сяючою усмішкою (фото)

Королева Єлизавета II з осяйною усмішкою на обличчі і в яскраво-червоному вбранні вийшла в світ, щоб провести в дорогу корабель Queen Elizabeth. Відбувався захід у суботу, 22 травня, в Портсмуті, і такою щасливою Її Величність ніхто не бачив зі смерті чоловіка принца Філіпа 9 квітня. Фото та інформація про подю з'явилися на офіційній сторінці королівської сім'ї, зазначають Патріоти України.

"У суботу Її Величність королева відвідала роту HMS Queen Elizabeth в Портсмуті, щоб попрощатися з ними перед першим операційним розгортанням корабля", - йдеться в повідомленні.

Справа в тому, що 95-річна королева є спонсором HMS Queen Elizabeth, одного з двох найбільших військових кораблів, коли-небудь побудованих Королівським флотом.

Фото: Єлизавета II в Портсмуті (facebook.com/TheBritishMonarchy)

Її Величність була присутня під час спуску на воду HMS Queen Elizabeth 4 липня 2014 року в Росайті, Шотландії, а також відвідувала церемонію введення в експлуатацію корабля в Портсмуті в 2017 році.

"Під час візиту королева зустрілася з деякими з 1700 військовослужбовців Королівського флоту, ВПС і Королівської морської піхоти, а також 250 морських піхотинців США, які готуються до роботи на борту HMS Queen Elizabeth", - повідомляє прес-служба королівської сім'ї.

Фото: Єлизавета II провела корабель в дорогу (facebook.com/TheBritishMonarchy)

Тепер авіаносець повинен буде подолати 26 000 морських миль за 28 тижнів від Середземного до Філіппінського моря.

"Екіпаж корабля попрощався, вигукнувши тричі "Ура!" Її

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...