Рік навчання там коштує 12,5 тис. доларів! Син Єфросиніної буде навчатися в елітній школі Києва (фото)

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна відправила 7-річного сина Сашу в перший клас. Хлопчик навчатиметься в елітній Новопечерській школі, передають Патріоти України.

Навчальний заклад відкрився у 2014 році та розташований на території ЖК "Новопечерські Липки". Як стало відомо, вартість навчання в першому і другому класі становить 12 850 доларів на рік (понад 345 тисяч гривень).

Зазначається, що в цій же школі навчаються діти президента України Володимира Зеленського та відомого боксера Олександра Усика. В елітному навчальному закладі вивчають англійську, німецьку, китайську, французьку та іспанську мови. До цього Єфросиніна розповідала, що дуже хвилюється стосовно того, як її син адаптується у школі.

Коротко про знаменитість:

Маша Єфросиніна – українська телеведуча, акторка, громадська діячка, ідейна натхненниця серії благодійних заходів Charity weekend. Почесний посол ООН у сфері народонаселення в Україні.

Телевізійну кар'єру розпочала в ранковому шоу "Підйом", яке вела разом з українським актором Юрієм Горбуновим. Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв виховують 17-річну Нану і 7-річного Сашу. Дочка знаменитості зараз навчається в Канаді.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...