"Робили це негласно, не даючи офіційних паперів": Максим Галкін розповів про погрози та переслідування ФСБ

24 лютого 2022 року, коли почалося повномасштабне військове вторгнення армії рф в Україну, російський ведучий і комік Максим Галкін публічно засудив дії рашистської армії, передають Патріоти України.

Незабаром після цього артист з сім'єю покинув країну, за що багато хто почав звинувачувати його в зраді. Галкін записав відео, в якому розповів, що зараз з ним та його творчістю в Росії проводиться негласна боротьба, що послужила приводом для від'їзду.

Так гуморист підкреслив, що з 23 по 25 лютого був на зйомках в Москві, через кілька днів після його антивоєнного поста російська влада заборонила появу його обличчя в рекламних паузах - зірвалися всі рекламні контракти, які повинні були пролонгуватися.

Та ж доля спіткала і його концерти у всіх точках Росії - місцева влада, фсб, місцева адміністрація стали забороняти виступи Галкіна: "Робили це негласно, не даючи офіційних паперів, почалося залякування місцевих організаторів. Через це у мене переносяться або скасовуються виступи. Я намагався щось з цим зробити. Я втратив концертні гроші. Концертів немає, рекламних зйомок немає. Я не виступаю в Росії не тому що я не хочу або глядач так проголосував. Ні. Ці концерти стали заборонені", - сказав Максим Галкін.

При цьому артист зазначив, що покинув країну і проживає зараз в Ізраїлі зі спокійною душею - там йому ніхто не загрожує. До того ж він звик розмежовувати батьківщину і владу, до чого побажав також прийти і своїм фанатам: "Не дорікайте мені в зраді. Зради тут немає. Ви в голові розмежуйте "владу" і "Батьківщину". Я завжди це розрізняв. І є люди, яким я вірний завжди. Для мене немає меж, є глядач, зал і сцена".

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...