Роговцева назвала Путіна дияволом і пояснила, чому росіяни не хочуть знати правду про Україну

Знаменита радянська та українська актриса театру та кіно Ада Роговцева впевнена, що громадяни РФ, зокрема й її колеги, вирішили, що українці – їхні вороги, а тепер за власні вигадки виправдовують військове вторгнення Росії та злочинні дії Путіна. Самого диктатора легендарна артистка назвала дияволом та злочинцем, передають Патріоти України.

Своїми думками актриса поділилася в інтерв'ю російському опозиційному YouTube-каналу "Настоящее время". Варто зазначити, що Ада Миколаївна принципово говорила рідною мовою, тому журналістам довелося надавати перекладача для глядачів із РФ.

84-річна знаменитість припускає, що неприязнь до українців у сучасній Росії була завжди, проте за Путіна вона досягла свого апогею. Більшість росіян, як зазначила артистка, дивляться на народ України, його традиції, культуру та історію зверхньо.

Зірка розуміє, що пропаганда з російських федеральних телеканалів зомбувала громадян своєї країни, які тепер вважають "простих, чесних і добрих" сусідів "звірами". Вона також зауважила, що її колеги з фільму "Адмірал", такі як Сергій Безруков, Єлизавета Боярська, Єгор Бероєв, не поцікавилися ситуацією в Україні та станом самої актриси.

"Мені ніхто не передзвонив жодного разу. Що б ти не казав, люди в Росії такі зазомбовані, що вони чомусь вирішили, що ми – їхні вороги і що ми якісь звірі. Я не можу зрозуміти, що вони думають про таких простих, чесних, добрих людей, як українці. Як це можна: щось вигадати, а потім людей знищувати за свої вигадки? Це не має дійсності, нічого спільного з реальністю! Це історично якось так сталося. Якби не було Путіна, можливо, воно було б якось інакше. Але є ця ворожнеча, те, що вони трохи зверхньо дивляться на наш народ, нашу історію, на наші традиції. Можливо, це, звичайно, якось зійшло б нанівець, не виросло б у таку ворожість, ненависть, яка зараз просто очевидна усьому світу. Весь світ бачить цю несправедливість, окрім росіян", – прокоментувала кінодіячка.

Громадян країни-агресора, на думку Роговцевої, переконали в тому, що українці хочуть зробити для них щось лихе, хоча жодних передумов для цього насправді не було.

Актриса наголосила на тому, що колись великою (на словах) державою Росією сьогодні править злочинець і диявол. Він не лише розв'язав війну, віддавши своїй армії наказ вбивати мирне населення України та знищувати інфраструктуру українських міст, а й загрожує всьому світові "червоною кнопкою" з "ядерної валізки".

"Путіна визнали злочинцем. Злочинець керує Росією, яка колись була великою, а тепер – держава-злочинець. І ще загрожує світові ядерною зброєю! Це не людина! Люди так не можуть ні думати, ні відчувати, ні діяти. Це диявол" , – підсумувала Роговцева.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...