Роки беруть своє: Володимир Пресняков здивував фанатів різкою зміною іміджу - став схожим на Леніна (фото)

Російський естрадний співак, актор і композитор Володимир Пресняков здивував фанатів кардинальною зміною іміджу. Артист повністю поголив голову. Відповідну фотографію Пресняков-молодший опублікував в своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

"Чогось психанув", - підписав селфі співак, який знаходиться зараз на Мальдівах. Можливо, причиною таких радикальних змін стала місцева спека. Шанувальники неоднозначно відреагували на зміни зовнішності екс-зятя Алли Пугачової, багато написали в коментарях, що співак став виглядати старше без волосся.
Деякі фоловери порівняли його з Володимиром Леніним і порекомендували утриматися від подальших експериментів із зовнішністю: "Ой! Не психуй більше, Володимир", "Ленін прямо. Володя Ульянов", "Прям Федір Бондарчук", "Великоднє яєчко", "Як старий дід. Не треба так нервувати".

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...