Романтичне побачення на Кіпрі: Кого першим поцілувала Злата Огнєвіч (фото)

Сьогодні, 15 жовтня, у п'ятому випуску романтичного реалітішоу "Холостячка-2" відбувся перший офіційний поцілунок головної героїні Злати Огнєвіч. Щасливчиком та сміливцем виявився Дмитро Шевченко зі Львова, повідомляють Патріоти України.

Злата запросила на подвійне побачення Дмитра та Андрія Задворного із Світловодська. Вони полетіли на острів Кіпр, щоб там зустрітися.

Шевченко запросив артистку поговорити наодиці. Вони сиділи на лавці у романтичній обстановці з морським виглядом на захід сонця. Дмитро зізнався Златі, що вона йому дуже подобається і вони поцілувалися.

У коментарі для реаліті Огнєвіч сказала, що кращого місця і часу для першого поцілунку і придумати неможливо.

На цьому поцілунки не закінчилися. Потім співачка пішла поговорити тет-а-тет із Андрієм. Чоловік зізнався, що у нього з'явилася закоханість, яка, за його словами, починає переростати у кохання. Після цього Задворний потягнувся до Огнєвіч і вони злилися у поцілунку.


Тож, як бачимо, на подвійному побаченні у Злати стався перший і другий офіційні поцілунки.


"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...