"Росія - моя батьківщина": Наталія Орейро з "Дикого ангела" стала фанаткою Путіна

Уругвайська співачка і актриса Наталія Орейро прославилася завдяки ролі в "Дикому ангелі", але втратила розум, дізнавшись про творчий ринок в Росії. Вона приїхала в країну-агресора і виступала в різних містах, а її тур називався "Наша Наташа", передають Патріоти України.

Як говориться в ефірі телеканалу FreeДОМ, натовпи фанатів не давали їй спокою, а вона вбиралася то в кокошник, то у військову атрибутику і навіть свого маленького сина наряджала. За її словами, дитина мріяла побувати в Росії, тому вона дала їй обіцянку взяти її з собою.

"Я відчуваю себе росіянкою. Мені подобається клімат, їжа, люди. Мене тут люблять. Це країна, яка багато страждала, але зуміла вирватися вперед. Я люблю російську історію у всіх сферах", - говорила Орейро.

Після цього її стали запрошувати скрізь. Вона навіть написала гімн чемпіонату світу з футболу в Росії. А ще вона написала пісню про життя в РФ, знялася в російському телесеріалі і виступила на "Блакитному вогнику".

Звичайно, за таку любов до агресора для неї відкрилися двері і в сусідню Білорусь. Мабуть, гроші настільки вдарили її в голову, що вона вирішила отримати російське громадянство.

З 2014 року вона почала співати російські пропагандистські пісні. Таким чином вона підтримала злочинний режим Кремля. Хоча з початку повномасштабного вторгнення у своїх соцмережах вона виклала дві картинки з написами "Ні війні!" і "За мир". Однак досі вона публічно не засудила велику війну в Україні.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...