"Росіяни, це "спецоперація? Військовий об'єкт?": Російські окупанти ракетами обстріляли будинок Маші Фокіної і вбили її собаку (фото)

Українська співачка Маша Фокіна показала, що сталося з будинком її дідуся, екс прем'єр-міністра Вітольда Фокіна, внаслідок обстрілу російськими окупантами. Обстріл стався проти ночі 28 березня. У будинок, розташований під Києвом, влучили уламки двох ракет. Як розповіла Маша, половина будинку була знищена, передають Патріоти України.

"Мою сім'ю позбавили будинку. Російські ракети! Росіяни, це "спецоперація? Військовий об'єкт? Він вимагав захисту? Там мешкає моя сім'я! Весь мій будинок постраждав від уламків ракет. Немає фасаду будинку, не кажучи вже про вікна та двері. Підвал, де місяць ховалася вся моя сім'я, згорів вщент! У вас досі відсохлий мозок, застряглий в російських новинах?" – написала Маша.

Вона також повідомила, що через обстріли загинув домашній улюбленець родини, який намагався сховатися під лавкою: "Загинув наш собака, який намагався сховатися під лавочкою, на якому любить сидіти мій дідусь та бабуся. Собаку розірвало на шматки".


Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...