Росіяни запропонували відомому українському боксерові $500 000 за зміну громадянства

Знаменитому українському боксерові Івану Редкачу (23-6-1, 18 KO), який виступає в напівсередній вазі, запропонували змінити громадянство на російське. За паспорт із двоголовим орлом Редкачу пообіцяли пів мільйона доларів. Іван в Instagram звернувся до пiдписникiв із запитанням, як би вчинили вони в цій ситуації, інформують Патріоти України.

"Запропонували російське громадянство за 500 000 доларів. Що скажете? Взяти чи відмовитися? Ви б взяли? Свою відповідь скажу завтра [16 вересня. – Ред]", – написав Редкач.

Зазначимо, що наступного дня Іван так і не розповів про своє рішення.

Нагадаємо, що раніше Редкач відзначився неоднозначним висловлюванням, назвавши українців "жебраками".

Зазначимо, що в своєму останньому поєдинку наш співвітчизник без шансів поступився американцеві Реджісу Прогрейсу. Його суперник упевнено контролював хід протистояння, а потім відправив українця на канвас потужним ударом по корпусу.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...