Ворог не шкодує нікого: Російські окупанти вбили легендарного українського тренера з боксу

Легендарний український тренер із боксу Володимир Кленін загинув у Маріуполі, повідомляє Федерація боксу України. Володимиру Васильовичу було 81 рік передають Патріоти України.

Кленін навчався у Жданівському індустріальному технікумі. Закінчив Жданівський металургійний інститут та Київський університет фізкультури та спорту. 1985 року отримав звання заслуженого тренера.

Незважаючи на вибуховий характер, на змаганнях Володимир Кленін завжди відрізнявся холоднокровністю. Спокій тренера передавався і його учням на рингу. Тренувальний стиль Кленіна вирізнявся своєрідністю. У своїх вихованців він тренував розумову спроможність обмірковування кожного удару.

Серед найвідоміших учнів Володимира Васильовича чемпіон України та бронзовий призер Кубка світу Євген Зиков, чемпіон України та дворазовий чемпіон світу серед військовослужбовців Олег Кудінов, а також Володимир Дворцов – який згодом став тренером збірної СРСР (1990-1992) та тренував Олімпійську збірну України року.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...