"Російський народ несе відповідальність": Телеведуча з РФ, яка зустріла війну в Києві, запропонувала зрівняти Росію з землею

Російська актриса, телеведуча і громадський діяч Тетяна Лазарєва відчула весь жах повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну на собі - 24 лютого вона перебувала в Києві, приїхала на зйомки шоу Ліга сміху, передають Патріоти України.

Деякий час вона перебувала в Україні і не боялася називати речі своїми іменами - в соціальних мережах артистка відкрито заявляла про напад військ РФ. Не раз вона підкреслювала - за її слова на батьківщину, в Росію, їй тепер дорога закрита.

Вона і раніше підтримувала Україну - в 2014 році вона була однією з громадських діячів, які підписали заяву про припинення окупації Криму.

Зараз опозиціонерка виїхала з України в Іспанію і не поспішає повертатися в РФ. В інтерв'ю для YouTube-каналу Продолжение следует Лазарєва заявила, що відповідальність за війну в Україні несе весь російський народ, який не поспішає протистояти агресору Путіну: "Російський народ несе відповідальність велику (за війну - прим. редактор). Ну так, всьому суспільству капець. Потрібно всю Росію зрівняти з землею і побудувати нову".

Також артистка впевнена - Росію, не залежно від того, чим і коли закінчиться війна в Україні, чекає занепад і громадянська війна.

"До осені ми будемо бачити страхітливий розпад суспільства. Бідність, злидні, голод і плюс громадянська війна. Я не дуже горю бажанням повертатися. Вибачте, але є можливість. Дуже співчуваю тим людям, які будуть там жити. Саме їх я хочу якось підтримати. Це громадянська війна. Хаос",- підкреслила Лазарєва.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...