Ротару довелося пити коньяк: Як записували пісню "Горная лаванда" 35 років тому (відео)

Пісня Софії Ротару «Горная лаванда» має непросту історію, передають Патріоти України із посиланням на «Одкровення зірок».

Відомо, що Ротару та Яак Йоала вперше заспівали «Горную лаванду» 35 років тому у 1986 році. Пісня викликала фурор. Композиція стала візитною карткою Софії Ротару на багато років.

Правда, спочатку автори пісні Володимир Матецький та Михайло Шабров вважали, що виконавцем повинен бути хтось інший. «Коли Володя мені про це сказав, ми чомусь відразу вирішили, що це абсолютно неперспективно. Ми були молодими і йоржистими, вважали, що Ротару вже сказала своє слово, що (хай вибачить нас зараз Софія Михайлівна!) Її вік в творчості закінчився, і нічого нового вона зробити вже не зможе. До того ж я й гадки не мав, про що писати, щоб вийшов ліричний любовний діалог … » — розповів Шабров.

Рішення прийняла редакторка ЦТ Алла Дмитрієва. Вона вирішила, що цю пісню повинні неодмінно виконати Ротару та Йоала. Але щоб Ротару особливо проникливо заспівала, їй довелося випити коньяк. Виявляється, артистка була трохи скованна. Щоб розслабити співачку, було вирішено буквально силою напоїти її коньяком. Саме завдяки йому, запевняє Шабров, Ротару і вийшла на відеозаписі з романтичним блиском в очах і закоханим м'яким поглядом

Яак Йоала, як виявилося, не любив цю пісню. «Хіба можна таке слухати? Я це давно забув і викинув з голови. Мені завжди подобалося виконувати рок-музику. До речі, „Лаванду“ в дуеті з Софією Ротару я виконав лише один раз в житті. Просто цей запис „Блакитного вогника“ часто крутили», — говорив він.

Але пісня викликала фурор. Софія Ротару отримала нову порцію популярності, вона набула статусу справжньої зірки, а сама композиція стала її візитною карткою.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...