Ротару пила, ображала персонал і брала гонорари лише готівкою: Колишня директорка співачки дала скандальне інтерв'ю

Поки Софія Ротару відновлюється після перенесеного коронавірусу і не з'являється на публіці, екс-директор народної артистки Ольга Коняхіна дала інтерв'ю «НТВ» про свою колишню роботодавицю. Коняхіна звинувачує Ротару в грубості, зловживанні алкоголем та ухилянні податків. «Одкровенням» Коняхіної не всі вірять на слово, тим більше, що екс-директорка відсиділа строк за шахрайство з концертними грошима Ротару. У цьому контексті інтерв'ю Коняхіної можна сприйняти як спробу помститися співачці за роки, проведені за ґратами, зазначають Патріоти України.

Екс-директорка Ротару стверджує, що до своєї команди співачка ставилася не просто без поваги, а навіть грубо — могла образити, виявити агресію. «Агресія була, так», — каже Коняхіна.

Зачепила колишня директорка і такої тему, як ставлення співачки до алкоголю. Коняхіна стверджує, що Ротару свого часу багато пила. «І коньяк, і віскі, і горілка — все пилося», — згадує екс-директорка.

Також, як стверджує Коняхіна, гонорари Ротару виплачувалося готівкою, часто в доларах, звичайно, про жодні податки не йшлося, а потім ці гроші доводилося «по-чорному» переказувати на потрібні рахунки. Екс-директорка згадує, що їй доводилося працювати фінансовим кур'єром. «Гроші збиралися до певної суми у сейфі. А потім я цю суму, у районі, наприклад, півмільйона, без охорони, везла за адресою, яку мені дали», — стверджує Коняхіна.

Шість років позбавлення волі Коняхіна отримала після того, як у 2008 році Ротару звинуватила її у шахрайстві. Передоплата за концерти кудись «загубилася», співачка вирішила, що помічниця привласнила гроші. Коняхіна відсиділа три роки і три місяці в колонії і вийшла на волю за зразкову поведінку.

Нагадаємо, Ротару — не перша зірка, якій доводиться відповідати на нападки хейтерів з числа близьких знайомих. Так, із подібним ставленням періодично доводиться стикатися Аллі Пугачовій, але Примадонна вважає, що найкраща помста ненависникам — це залишатися щасливою.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...