Розбавити чисто чоловічий колектив: Катя Осадча та Юрій Горбунов планують доньку - шоумен підтвердив чутки

Актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов і модель та телеведуча Катя Осадча - одна з найяскравіших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. В якомусь сенсі їх сім'я для багатьох - втілення традиційних цінностей, зазначають Патріоти України.

У серпні 2021 року зоряна пара була благословлена сином. Данило - друга спільна дитина Горбунова і Осадчої (у ведучої є ще один син від першого шлюбу).

Скоро маленькому Данилу виповниться півроку, а пара вже замислюється над поповненням в сімействі. Чутки про це ходять практично з першого дня появи молодшого сина на світ, але тепер ведучий вирішив заявити про це привселюдно.

В інтерв'ю для Beauty HUB Юрій Горбунов зізнався, що мріє про доньку. На питання про те, як змінилися його з Осадчою відносини після народження Данила, шоумен з посмішкою відповів: "Тільки на краще. Взаємини ще більше зміцнилися. "Вперед до дочки", назвемо так".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...