"Роздягнулася, як Полякова": Ірина Федишин вразила фанів фото у відвертому вбранні

Завдяки чудовій фігурі, популярна співачка Ірина Федишин може дозволити собі носити найсміливіші костюми, особливо на сцені. Але навіть вона, як показує практика, може піддаватися «критиці» глядачів з «надто суворими» моральними принципами, зазначають Патріоти України.

Так, кілька днів тому Ірина опублікувала фото з гримерної, на якому зображена у сукні, яку можна легко прийняти за купальник.

І хоча всіх правил пристойності на знімку дотримано, деякі фоловери мами трьох дітей знайшли вбрання надто "антиморальним", написавши, що артистка слідує не дуже гарному прикладу своїх колег по сцені і навіть звинуватили в... "розпусті".

На щастя, більшість шанувальників співачки не знайшли у вбранні нічого поганого, нагадавши, що це лише сценічне вбрання, і немає нічого поганого у тому, що артистка демонструє свою природну красу - адже для цього вона і займається спортом, і витримує виснажливі дієти.

Таким чином, спроба «нападу» на Ірину Федишин завершилася лише зайвими «лайками» та хвалебними коментарями на адресу співачки.

Нагадаємо, Ірина Федишин з чоловіком виховують двох синів. Співачка зізналася, що серйозно замислюється про третю дитину, мріє про доньку. Тепер Ірина хоче повністю присвятити себе материнству та на деякий час піти у декрет.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...