"Роздряпала все, що можна, кричала": Лоліта Мілявська пригадала, як ледь не стала жертвою зґвалтування

Російська співачка Лоліта поділилася особистим. Так, 57-річна зірка, яка нещодавно розповіла про нові стосунки, пригадала, як ледь не стала жертвою зґвалтування, про що розповіла у програмі "Ты не поверишь!" на каналі НТВ, передають Патріоти України.

Так, як розповіла виконавиця, її ледь не зґвалтували у таксі, коли вона була дівчиною. "Сіла не в ту машину, виявився ідіот, потім всю його шкіру у мене з-під нігтів виймали. Роздряпала все, що можна, кричала", - поділилася спогадами Мілявська.
Проте, як стверджує знаменитість, у роботі вона ніколи не стикалася з харасментом, оскільки вона ніколи не шукала собі покровителів. За словами Лоліти, до неї ніколи ніхто не чіплявся. "Мене? Заради кар'єри? Чого раптом? Я все життя робила все сама, у мене не було навіть підстав комусь у справі підморгувати", - зауважила співачка.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...