"Розкішна! Яка ж вона красуня!": Зірка серіалу "Величне століття" знялася у вражаючій фотосесії

Турецько-німецька актриса і модель Мер'єм Узерлі знялася в новій ефектній фотосесії у стилі серіалу "Величне століття", який зробив її популярною. Автором фотосесії став турецький фотограф Фетхі Карадуман. 37-річна артистка виклала нові знімки на своїй сторінці в Instagram, чим вразила шанувальників, повідомляють Патріоти України.

Менше ніж за добу пост Мер'єм Узерлі зібрав майже 110 тис. лайків та 855 коментарів. Підписники актриси не скупилися на компліменти.

"Розкішна! Яка ж вона красуня!" – захопився aleksei_kravtsov2020.

"Моя Гюррем-султан", – написав la_yaelis_19, маючи на увазі головну героїню "Величного століття" українку Анастасію Лісовську, викрадену в рабство, яка стала наложницею, а потім дружиною османського султана Сулеймана Пишного. Саме її і зіграла Мер'єм Узерлі в серіалі.

"Господи, яка гарна жінка", – визнала zueva696969.

Контекст: Мер'єм Узерлі народилася 12 серпня 1983 року в Касселі (Німеччина). Батько акторки – турок, а мати Урсула – німкеня. Мер'єм – четверта дитина в сім'ї. Два старші брати – Денні і Крістофер – діти від першого шлюбу її матері, Джанан – її рідна сестра.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...