Розкішна! Сімдесят метрів пір'я і ручна робота: Полякова в образі білого лебедя вразила шанувальників (фото)

Оля Полякова вміє вражати шанувальників. Співачка відрізняється яскравими сценічними образами і вбраннями, не боїться експериментувати і змінюватися, передають Патріоти України.

Особливо, якщо це стосується її творчої діяльності. Артистка однаково гарна в крихітному бікіні і розкішному вбранні на червоній доріжці. Так, на масштабному концерті на честь 30-ї річниці Незалежності України зірка з'явилася в несподіваному образі і підкорила глядачів. Фото у вбрані білого лебедя Оля поділилася в Instagram.

Співачка одягла білосніжну сукню з відкритими плечима, прикрашену великими пір'ям – ексклюзивне вбрання авторства Андре Тана. Її голову вінчав головний убір з пір'я. Помітний елемент - яскраво-червона троянда на грудях. Вона зробила макіяж з акцентом на очі - блискучі тіні-пігменти і широкі розмашисті стрілки.

"Вчора був неймовірно важливий концерт на НСК "Олімпійський" "Незалежність у твоїй ДНК", який об'єднав нас ще сильніше .... Кожна пісня була заспівана до сліз і посмішки! Для мого номера Андре Тан спеціально створював легке, витончене плаття, яке б нагадувало тендітну пташку, а головний убір доповнював весь образ. У пошитті було використано 70 метрів пір'я, кожен ярус на корсеті і головному уборі викладений, скомпонований по довжині пера і зшитий вручну. Ви напевно помітили яскраву деталь на сукні -це червона квітка, що символізує печаль, розбите дівоче серце. Нам вийшло вас здивувати?"- поцікавилася співачка у шанувальників.

Образ Олі явно припав до смаку Лілії Подкопаєвій, Лесі Нікітюк і Наді Дорофєєвій. "Ольчик, ти була чудова", - констатувала фешн-фотограф Соня Плакидюк. Шанувальники не могли стримати захват. Вони в один голос заявили, що співачці дуже личить ліричний репертуар українською, їх зачарував її голос і професіоналізм, а також вони відзначили неординарне вбрання і образ Королеви ночі, яка зуміла розкритися по-новому.

Так, зірка виконала пісню авторства Юрія Рибчинського - "Чарівна скрипка".

  • Завжди різна і креативна, найкраща, браво
  • Дуже круто і красиво
  • Розкішна
  • Прекрасна
  • Неймовірний образ!
  • Вміє здивувати. Чудово!
  • Дуже красивий і ніжний образ! Вам личить!
  • Білий лебідь
  • Яка ви тут мила

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...