Розклад не міняється вже 69 років: Персонал Букінгемського палацу розповів, як проходить ранок Єлизавети II

Обслуговуючий персонал резиденції королівської сім'ї Великої Британії відкрив завісу над найпотаємнішим. Обслуга розповіла, як королева Єлизавета II зустрічає ранок ось уже 69-й рік. Про це в середу, 21 липня, повідомляють Патріоти України із посиланням на Express.

Виявляється, з 1952 року представниця монаршої родини щодня прокидається о певній годині - о 7:30. І це незалежно від того, де вона перебуває.
Усю ніч біля дверей її спальні чергує сержант поліції. Коли Єлизавета II прокидається, в її покої заходить особиста покоївка і несе чашку чаю Ерл Грей та склянку води. Крім того, вона приносить глечик з молоком і лляну серветку з вишитими ініціалами королеви: E II R.
Покоївка відкриває штори і вмикає радіо, яке налаштоване на хвилю BBC Radio Four.
Потім королева приймає ванну. Тільки певної температури води, яку обов'язково вимірюють. Важливо, щоб ванна була переповненою.
Тим часом її гардеробниця і стиліст Анжела Келлі готує наряд для королеви у кімнаті по сусідству і пропонує Її Величності п'ять варіантів на вибір.
Снідає Єлизавета II о 8:30 на самоті. На сніданок вона обирає якийсь із двох варіантів: омлет з копченим лососем і трюфельною стружкою або ж вівсяні пластівці Special K.
За сніданком королева гортає свіжу пресу. Статті на улюблені теми завчасно позначає її прес-секретар. Відомо, що вона обожнює скетчі й карикатури із зображенням свого обличчя.
Через годину - о 9:30 - починається робочий день Єлизавети II з кореспонденції, яку вона розбирає зі знаменитого червоного портфеля. Потім вона пише листи, дозвілля ж проводить зі своїми собаками.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...