"Розлучитися - ніколи": Українська зірка розповіла про свого чоловіка, обличчя якого ховає від усіх (фото)

Відома українська співачка Оля Цибульська вже багато років щаслива в шлюбі. Але його обличчя артистка не показує та ім'я не називає, передають Патріоти України.

У День Святого Валентина Цибульська розповіла про свого чоловіка деякі подробиці на сторінці в Instagram і поділилася ніжними фотографіями.

7 фактів про мого чоловіка

1. Між рибою і куркою вибере кицю

2. Краще мене грає на фортепіано

3. Зачав і народив сина разом зі мною

4. Втрачає блокноти

5. Дає читати свій директ. Не дає з'їсти його салат.

6. На відміну від мене пам'ятає всі важливі дати.

7. Прийняв в подарунок від мене сакуру (яку я купила за космічні гроші) і яка розцвіла тупо черешнею. І повірив, що це сакура.

"Іноді хочеться задушити, пальнути, влаштувати шторм. Розлучитися - ніколи. Нехай у твоєму серці теж хтось гримить, стукає і воркує. З днем закоханих, киць", - написала Цибульська.

Що відомо про чоловіка Цибульської

Пара познайомилася в Радивилові, Рівненської області, звідки Оля Цибульська родом. 6 січня 2015 року у них народився син, якого назвали Нестор.

Раніше повідомлялося, що в ексдепутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка в декларації вписані дружиною Ольга Цибульська-Грисюк і син Нестор Грисюк. У пари був складний період, коли Цибульська переїхала до Києва. Однак з часом все налагодилося, і вони знову щасливі.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...