"Розпалюють багаття, зливають з батарей воду": Андрій Бєдняков розповіддю про рідних з Маріуполя довів до сліз ведучих (відео)

Український телеведучий Андрій Бєдняков в ефірі 1+1 розповів про рідний Маріуполь, який знищили російські окупанти, передають Патріоти України.

"Я читаю всі ці новини 24/7. Боже, починаю говорити і просто... Те, що зараз відбувається в моєму рідному місті, неможливо описати словами. Не було часу, щоб я не думав про нього, про своїх друзів, про свою сім'ю, яка вже поїхала, але багато друзів досі там залишаються", - сказав Бєдняков зі сльозами на очах.

Ведучий не зміг стримати своїх емоцій. Слідом за ним плакати почали ведучі 1+1 Наталія Мосейчук і Наталія Островська.

Також Бєдняков додав, що дуже сподівається на деблокаду Маріуполя. Він хоче повернутися до себе додому і допомогти всім тим, хто постраждав від загарбників.

Крім того, він згадав і про своїх рідних, які насилу вирвалися з Маріуполя. "Близько місяця я їх взагалі не чув. А потім через знайомих я дізнався, що вони живі. Мені розповіли, що все нормально, вони готують на вулиці, розпалюють багаття, зливають з батарей воду. Там жах був. І цей жах триває", - додав ведучий.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...