"Розповісти цю історію - як відкрити скриню Пандори": Приходько зізналася, чи домагався її Меладзе

Українська громадська та політична діячка, Заслужена артистка України, співачка Анастасія Приходько раніше не один раз робила дуже прозорі натяки на те, що за часів її співпраці з музичним продюсером Костянтином Меладзе вона стала жертвою насильства з його боку, передають Патріоти України.

Артистка важко переживала те, що сталося з нею, її психологічний стан був пригніченим, вона впала в глибоку депресію і страждала від панічних атак. Довгі роки вона пропрацьовувала свою травму з фахівцями, проте її відгомони досі турбують Приходько. В інтерв'ю для ЖВЛ співачка відкрила завісу таємниці над тим, що ж насправді сталося між нею і Меладзе.

"Це такий біль був. Я розумію, звідки у мене панічні атаки. Звідти у мене це все. Звідти воно. Одразу скажу, не домагався мене Костянтин Меладзе", - розповіла Анастасія. Ймовірно, йдеться про якусь із форм психологічного насильства. Однак розкривати подробиці, незважаючи на термін давності подій, Приходько все ще не готова.

"Все трішки гірше. Я не буду нічого коментувати, тому що розповісти цю історію - це як відкрити скриню Пандори. Не можу я розповісти цю історію зараз. Я дуже не люблю, коли мене жаліють. Я знаю, що якщо почну про це говорити, ця тема дуже підніметься, а я не хочу цього. Я не готова знову так турбувати свою душу, бо це ж відбулося неодноразово. Це тривало цілий рік - від 2009 до 2010 року. Щоб не збрехати, вилазила я з цієї історії, напевно, років п'ять. Я от зараз кажу, а у мене всередині починає смикати", - зізнається артистка.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...