Руда бестія, яку цілував сам Антоніо Бандерас: Що відомо про 39-річну продюсерку, яка підкорила серце Вакарчука (фото)

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

В історії української музики Святослава Вакарчука запам'ятають не тільки завдяки його пісням, унікальній манері співу, походам на Раду та бажанню бути політиком, а й завдяки його бурхливому особистому життю. Вакарчук все особисте завжди приховував. У студентські роки він познайомився з Лялею Фонарьовою. Палке кохання, пристрасть і Ляля йде від чоловіка, успішного бізнесмена Володимира Тарасюка, з дочкою Діаною до кохання усього свого життя – Вакарчука, нагадують Патріоти України.

Ляля – стилістка, тож відповідала тривалий час за імідж гурту та свого коханого. Вакарчук не хотів брати шлюб, казав, що шлюби беруться на небесах, а не в держустановах. Проте, за деякою інформацією, він повів кохану до РАЦСу у 2015-му. Все було скромно та тихо, без афішування. Також подейкують, що Діану він вдочерив. Вона знімалася у кліпі гурту та навіть продюсувала деякі відео.

вакарчук і фонарьова в молодості

В 2018 році Вакарчук знімає кліп "Без тебе" за допомогою продакшена Radioaktive Film, співвласницею, директоркою й продюсеркою якого є 39-річна Євгенія Яцута. Згодом було ще декілька спільних робіт Святослава і Євгенії.

вакарчук і яцута

У 2020-му Святослав йде від Лялі до Євгенії. До речі, історія повторилася: заради рок-музиканта Яцута кидає свого чоловіка-режисера Дениса Соніна, якому продюсерка народила дочку. Майже одразу Євгенія вагітніє і готується народити Вакарчуку первістка. Стає зрозуміло, що прийшов час офіційно вирішити стосунки з Лялею.

Оточення Лялі Фонарьової каже про те, що вона важко перенесла цю історію і навіть потрапила до лікарні. Святослав намагався не розкривати факт розлучення та народження дитини, проте кохана музиканта Євгенія не прагнула залишити все в таємниці. Вона не приховувала вагітність і у травні, на останніх місяцях, з'явилася на кінозаході.

За інформацією інсайдерів, наприкінці травня 2021-го року вона народила первістка Вакарчуку. Згодом він наважився повідомити про розлучення, а днями, наприкінці серпня, інформація про батьківство Святослава потрапила у пресу.

Що відомо про кохану Вакарчука: руда бестія-кар'єристка, яка любить фотографуватися

євгенія яцута вакарчук

Євгенія Яцута – киянка. Вона закінчила психологічний факультет Університету Тараса Шевченка. Свою кар'єру будувала швидко і впевнено. Починала помічником продюсера, а стала співвласницею бізнесу і відомою у кіноколах продюсеркою. Її компанія отримала 18 Каннських левів і допомогла створенню чималої кількості відомих серіалів, кліпів, рекламних роликів.

євгенія яцута

Компанія Яцути може похизуватися званням "Найкращий сервісний продакшен світу". До речі, саме ця компанія сприяла виробництву міні-серіалу HBO"Чорнобиль". І взагалі, Євгенію цілував сам Антоніо Бандерас!

яцута і бандерас

Її чоловіком був режисер Денис Сонін. У пари підростає дочка Софія.

яцута і сонін

А далі ви вже знаєте. Женя і Святослав закохуються, чекають на дитину і будують родину. До речі, Євгенія не збирається сидіти довго в декреті, адже ще на початку серпня підшукувала няню для сина та доньки.

А тепер пропонуємо подивитися на жінку, яка полонила серце великого романтика-рокера Святослава Вакарчука. Чекаємо на нові пісні, присвячені Жені…

яцута
вакарчук кохана
женя яцута
євгенія яцута
кохана святослава вакарчука

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...