"Сальдо був мером 10 років... Це просто лайно, яке спливло нагору": Кондратюк пояснив, чому Херсон ніколи не повторить долю Криму

Український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив упевненість у тому, що Херсонська область, звідки він родом, ніколи не змириться з окупацією та не повторить долю анексованого Криму. Там живуть зовсім інші люди, ніж на півострові, передають Патріоти України.

Таку думку Кондратюк висловив в інтерв'ю Марині Машкіній для SportArena TV. Повне відео розмови із зіркою опубліковано наYouTube-каналі ресурсу.

Колаборанта та колишнього мера Херсона Володимира Сальдо, який пішов на співпрацю з окупантами та підтримав Росію, він назвав "лайном". Кондратюк зауважив, що йому подібних у регіоні насправді досить мало – до 15% максимум. На Херсонщині проукраїнські настрої.

"Наскільки я знаю Херсонщину, це мій рідний край, вона взагалі не російська. Сальдо був мером Херсона 10 років... Це просто лайно, яке спливло нагору в буревії окупації. Я закінчив школу в Каланчаці. Це останній райцентр (до адмінреформи) перед Кримом. Не можу сказати за батьків чи інших, що хтось там прагнув Росії. Даруйте. Ну, може, 10-15% і було. Може, ще більша кількість відсотків хоче в Туреччину чи США. Яка Росія?" – емоційно заявив продюсер.Кондратюк додав: у Херсоні Росія не жила і жити не буде.

"Якщо ви в Генічеську, Херсоні чи в Новій Каховці чуєте російську мову, це трошки не про те. Це не Крим, я клянусь", – підкреслив телеведучий.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...