Сало, 50 грам і легкий секс: Поплавський розкрив власний секрет довголіття (фото, відео)

Народному артисту України Михайлу Поплавському вже 71, але він не перестає дивувати своєю активністю. Наприклад, зараз шоумен підкорює молодіжні соцмережі: знімає відео для Tik-Tok та має майже чотири мільйони підписників в Instagram, передають Патріоти України.

Як йому вдається тримати себе у тонусі в такому поважному віці? Про це Поплавський повідав у інтерв'ю програмі "Викриття", розповівши також й подробиці особистого життя і секрети довголіття.

Так, журналістам каналу LIVE "співаючий ректор" зізнався, що його серце зараз зайняте, він вже два роки закоханий і живе зі своєю обраницею. І саме ця жінка навіть спонукала Поплавського перейти на здоровий спосіб життя.

Звісно, не міг "юний орел" не поділитися своїм еліксиром молодості та рецептом вічної бадьорості. За словами Поплавського, основа вище перечисленого - це плавання, гумор, спорт і секс. Особливо він наголошує на останньому і стверджує, що це секрет довголіття.

Секрет довголіття від Поплавського

Щоб зберегти чоловічу силу якнайдовше, Михайло Михайлович неабияк дбає про себе та своє харчування, споживає тільки натуральні продукти.

"У мене обов’язково 100 грам сала свіженького, бичачі яйця, овочі фрукти звичайно хліба не їм, картоплі не їм, спиртне практично не вживаю, хіба 50 грам хорошого коньяку можу дозволити. Потрібно висипатися, не перенавантажуватися і найголовніше для чоловіків такого віку, як я, повинен бути легкий секс, ранковий, коли людина відпочила і заряджається на цілий день. Я скажу, що секс - це довголіття" - поділився шоумен.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...