Сама сяяла не гірше: Наталя Могилевська в ефектній сукні із декольте отримала іменну зірку (фото)

16 вересня у центрі Києві на Площі зірок відбулося урочисте відкриття іменної зірки народної артистки України Наталі Могилевської, інформують Патріоти України.

Виконавиця з'явилася на церемонії відкриття в ефектному аутфіті. На ній була розкішна різнокольорова сукня, розшита паєтками, із сексуальним декольте та широкими рукавами.

Вбрання Наталя поєднала із чорними замшевими босоніжками на високій платформі і підборах.

Образ співачка доповнила акуратною зачіскою, макіяжем з акцентом на очах та довгими сережками з камінням. Щоб зробити красиві світлини, Могилевська навіть сіла на підлогу біля своєї зірки.

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топ-моделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...