Саме про такий сюрприз вона завжди мріяла: Еллерт красиво помирився з Мішиною (відео)

Колишня «Холостячка» Ксенія Мішина і шоумен Олександр Еллерт, несподівано розлучившись три місяці тому, зараз, схоже, поновили стосунки. Еллерт організував для Мішиної романтичний вечір і нагадав їй про своє кохання, а Ксенія відреагувала на це дуже жваво і радісно. Подробицями Еллерт поділився в Instagram, передають Патріоти України.

Олександр організував для Ксенії політ на вертольоті над нічним Києвом. За легендою, Еллерта і Мішину нібито запросили взяти участь у рекламній зйомці. Ксенія погодилася, а коли подивилася з висоти на вертолітний майданчик, то побачила там викладений вогниками напис: «Люблю тебе, Ксю».

Ще на зйомках шоу «Холостячка» Ксенія зізналася, що була б щаслива прочитати таке «вогняне» освідчення в коханні. Побачивши, що мрія збулася, Мишина була в захваті. "Це все мені?" - не могла вона повірити такому щастю.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...