"Саня, розповідай про свою Соню. Про Віку, про велику кількість чудових жінок у твоєму житті, але згадувати мене...": Мозгова поставила екс-чоловіка Пономарьова на місце

Екс-дружина вважає, що її колишній розпатякався, як баба. Хоча багато хто міг би закинути чоловікові, що свій перший шлюб той взяв не заради любові, а заради кар'єри.

Продюсер Олена Мозгова закликала колишнього чоловіка, співака Олександра Пономарьова припинити публічно розповідати про їхні стосунки. Так вона відреагувала на одкровення співака в інтерв'ю на YouTube-каналі Dorotye, передають Патріоти України.

«Саня, дуже тебе прошу, розповідай про свою Соню. Про Віку, про велику кількість різних чудових жінок в твоєму житті, не хочеш, взагалі ні про кого не розповідай, але точно досить згадувати мене. Ну реально, просто досить!», — закликала Олена в Facebook .

Дійсно, в інтерв'ю 47-річний артист, зокрема, розповів, як вона його зрадила. Так він пояснив, чому вони з Мозговою розійшлися. «Зловив її на зраді… Сама сказала. Я дізнався від неї. Свічку не тримав, правда", — сказав Пономарьов, додавши, що якщо б не зрада, вони з Оленою досі могли б бути парою. Тим більше, що вона залишається матір'ю його дітей, і він буде її поважати і завжди готовий допомогти.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...