"С*чаро тупоголова, і тобі щось зріжуть": Мозгова грубо звернулася до Чичеріної після зрізаного прапора України

Український продюсер Олена Мозгова звернулася до скандальної російської співачки Юлії Чичеріної, яка в Енергодарі зрізала прапор України, передають Патріоти України.

мозгова на своїй сторінці в Facebook опублікувала кадри, на яких видно як Чичеріна разом з окупантами зрізає прапор України з будівлі міськради.

"Співачка ротом Чичеріна з бандою виродків, що зрізали наш прапор в Енергодарі. С*чара тупоголова, чекай, зріжуть і тобі що-небудь, прости мені Господи! А прапор України повернеться на місце, інакше і бути не може! Енергодар - це Україна!" - написала Мозгова.

Пізніше продюсер повідомила, що її пост про Чичеріну заблокували. "Повідомлення про Чичеріну заблокували і видалили. Це ж якась к*рва вже пожалілася! Шкода, що анонімно, хотілося б побачити "героїв", але воно ж сцикливе, тільки і може що анонімки слати", - додала Мозгова.

Нагадаємо, Чичеріна не приховує своєї ненависті до українців і протягом усієї агресії Росії на Донбасі підтримує злочини проросійських найманців Кремля.

Співачка неодноразово записувала пісні для окупантів, знімала кліпи і отримувала нагороди від маріонеткової "влади" ОРДЛО. Росіянка внесена до списку осіб, які загрожують національній безпеці України.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...